About + CV

Hva kan jeg gjøre for deg og din bedrift?

Jeg lager logo/brosjyrer/plakater/visittkort/grafikk og annet din bedrift trenger til merkevarebygging og markedsføring.

Jeg arbeider med oppdrag uavhengig av hvor kunden holder til, da all kommunikasjon kan gjøres via mail og telefon. 

Ta kontakt for en prat om hva jeg kan gjøre for deres bedrift!

Åpen Søknad

Motivasjon

Min motivasjon er at jeg ønsker meg en arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver, hvor jeg ser at jeg med min utdannelse og personlige egenskaper kan utgjøre en forskjell for bedriften og jeg møter utfordringer som motiverer meg til å ville lære mer og utvikle meg i jobben. 

Utdanning og arbeidserfaring

Jeg har en variert utdanningsbakgrunn som inneholder markedsføring og sosiologi, og avsluttet et toårig studie i grafisk design nå i desember. 

Jeg har mange års erfaring i å jobbe med mennesker da jeg har jobbet i barnehage. 

Denne utdannelsen og arbeidserfaringen har lært meg mye om hvordan man kommuniserer med mennesker med ulik alder og bakgrunn, samtidig har jeg lært mye om viktigheten av å ordlegge meg riktig og være klar og tydelig på de tilbakemeldingene man gir og de spørsmål man stiller. Som nettstudent er jeg vant til å holde deadlines og jobbe selvstendig og strukturert for å ferdigstille arbeidet til innlevering.

Min tidligere arbeidserfaring har vist meg hvordan det å skape et godt samhold kan styrke en gruppes tilhørlighet og motivere hverandre til å prestere bedre og sammen nå felles mål. Jeg er lojal og pliktoppfyllende mot arbeidsplassen og ønsker å gjøre en så god jobb som mulig. Jeg tror jeg vil passe godt til denne jobben fordi jeg er åpen og nysgjerrig og jeg lærer nye ting fort.

Mitt bidrag

Med meg får dere en kollega med veldig høy arbeidskapasitet som takler å ha mange jern i ilden samtidig som jeg passer på at ballene i luften ikke faller ned. Min begrunnelse for dette morsomme utsagnet er at jeg de siste to årene har tatt et fulltidsstudium online i grafisk design, samtidig som jeg har jobbet 45% i barnehage og er tobarnsmor.

Jeg kan tilby dere en lærevillig kollega som liker å ta initiativ i jobben og ser det som en selvfølge å komme forberedt og opplagt på jobb. Jeg liker godt den kreative prosessen der det kan være mange steg før man lander på den løsningen man ser som best. 

Jeg har gode engelskferdigheter, skriftlig og muntlig. Jeg behersker illustrator, indesign, foto, photoshop, wordpress, dreamweaver og after effects godt. Har også erfaring med html og css.

Håper å høre fra dere og kommer gjerne inn for en samtale for å presentere meg selv ytteligere.

Mvh.

Julie Gleditsch

CV